Telefon: 49 21 63 28

Send os en e-mail

Revision Helsingør, Nordsjælland

Hos Secher & Partnere har vi mange års erfaring inden for revision. Vi betjener et bredt udsnit af især små og mellemstore virksomheder.

Revision tilpasset den enkelte kunde

Vi ved, at ikke alle virksomheder er ens, og vi tilpasser altid vores revision efter den enkelte kundes ønsker, behov og økonomi.

Med moderne systemer, programmer og arbejdsmetoder sikrer vi en hurtig og effektiv revision, der overholder de offentlige myndigheders krav.

Vi tilbyder både at komme ud til jer og udføre opgaver, at foretage revision her hos os i Helsingør eller via fjernstyring, hvor vi via TeamViewer kan få adgang til jeres nødvendige dokumenter. Dette er især en fordel for dig, der ikke holder til i Nordsjælland.

Vi udfører revision for blandt andet:

• Aktieselskaber
• Anpartsselskaber
• Ejerforeninger
• Institutioner
• Foreninger
• Interessentskaber

Vi forestår endvidere udarbejdelse og indberetning af selvangivelse, udbytteerklæringer og alle øvrige dokumenter til offentlige myndigheder, hvis I måtte ønske dette i jeres virksomhed.

Kontakt os

Secher & Partnere kan kontaktes på tlf. 49 21 63 28. Her står vi klar til at besvare diverse spørgsmål angående revision. Du finder os på Nordhavnsvej 1 i Helsingør i Nordsjælland.

Kontakt ​

​Secher & Partnere ApS

Nordhavnsvej 1
​3000 Helsingør


Telefon: 49 21 63 28

E-mail: info@secher-partnere.dk

CVR: 20948345

Vil du ringes op?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Secher & Partnere ApS

​​CVR: 20948345